Despre noi

Moduline este unul dintre marii producători de sisteme de rafturi și echipamente, pentru amenajarea depozitelor din Republica Moldova. A cunoscut o dezvoltare continuă începând cu anul 2008 iar principalele unităţi de producţie ale companiei Moduline se află în Chişinău. Astăzi, Moduline oferă soluţii pentru toate tipurile de spaţii de depozitare şi spaţii de arhivare. Cercetarea şi dezvoltarea constantă şi neîncetată de noi soluţii şi produse caracterizate prin fiabilitate, simplitatea construcţiei şi utilizare funcţională descriu rolul companiei Moduline de a fi un partener competent şi de încredere decât un simplu producător.

Strategia Moduline se bazează pe dezvoltarea relaţiilor deschise, pe termen lung, cu partenerii de afaceri. Investim în studii de piaţă, dezvoltarea tehnologiei de producţie şi noi sisteme de dezvoltare, spre implementarea cu succes a soluţiilor, pentru activităţile clienţilor noştri. Apreciem încrederea pe care ne-o acordaţi şi lucrăm zi de zi pentru ca marfa să fie mai atrăgătoare, depozitul dumneavoastră să fie mai practic, iar afacerea dumneavoastră - mai puternică!

Parteneri

În fiecare zi, echipa noastră de profesionişti dedică o deosebită atenţie nevoilor clienţilor și partenerilor, oferindu-le soluţii eficiente. Abordarea noastră privind cooperarea şi corectitudinea în activitatea zilnică este apreciată de partenerii noștri naționali și internaționali. Calitatea produselor este confirmată atât de certificările internaționale, cât și de încrederea unor branduri de renume.

Producerea noastră

Producerea noastră este dotată cu echipamente performante, ce oferă posibilitatea realizării unei game largi de produse complexe și exclusive. Dezvoltăm mereu soluții potrivite cerințelor clienților noștri, proiectând și realizând produse inovative. Producem totul de o calitate înaltă și concentrăm atenția chiar și la cele mai mici detalii, pentru a crea articole competitive și eficiente în utilizare.

Echipa moduline oferă:

Consultanță și vânzări
Analiză logistică
Echipe de instalare cu experiență
Experți în proiectare
Management de proiect
Echipe de deservire tehnică și mentenanță
CATALOG DE PRODUSE GENERAL
© 2024 MODULINE
Facebook Instagram Youtube
All rights reserved